Diner

De gerechten voorzien van ** zijn ook verkrijgbaar in een kleinere portie

Voorgerechten

‘Carpaccio de Piëmonte’ **
Tranches rundermuis pecorinokaas, ui, pijnboompitten en truffelvinaigrette

‘Trio de poisson’ **
Gerookte Schotse zalm, gerookte paling, rilette van makreel en schelvislever

‘Trio de canard’ **
Gerookte eendenborst, eendenpaté, eendenrilette en confit van appel en peer

‘Soupe à l`oignon’ **
Klassieke Franse uiensoep met kaascrouton

‘Soupe à la citrouille au “chorizo”‘ **
Pompoensoep met pittige chorizoworst

‘Potage au cèpes’
Romige bospaddenstoelensoep met truffelcrouton

‘Escargots “traditionel’
½ dozijn slakken uit de oven met veel knoflook
1 dozijn slakken uit de oven met veel knoflook

Al onze voorgerechten kunnen ook als hoofdmaaltijd worden geserveerd.

Hoofdgerechten

‘Brochette de porc’
Saté van varkenshaas

‘Veau haché en croûte’
Gekruid kalfsgehakt in korstdeeg

‘Fiques au four’
Vijgen uit de oven met lavendelhoning en blauwschimmelkaas

‘Joue de veau à la sauce au vin rouge’
Zacht gegaarde kalfswang met rode wijnsaus

‘Filet de cerf à la sauce au chocolat’
Gebakken hertenrugfilet met een chocolade-wildsaus

‘Tournedos Naast de Buren’
Malse haasbiefstuk met een romige pepersaus

‘Tournedos Naast de Buren Royal’
Malse haasbiefstuk met geconfijte ui en gebakken eendenlever

‘Poisson du jour’
Vis van de dag

‘Sole à la meunière’
In de roomboter gebakken sliptongetjes

Voor de kinderen

Keuze uit een grote knakworst, kroket of kipburger met frietjes, appelmoes
en een ijsje toe

Desserts

‘Boule de crème glacée de votre choix’
Bolletje ijs naar keuze (1,60 per bol)

‘Tarte aux pommes et glace vanille’
Huisgemaakte appeltaart met vanille ijs en slagroom

‘”Pastel de nata” avec glace à la poires cuites’
Portugese custardtaart met sorbetijs van stoofpeer

‘Fromage de votre choix au miel de Groenekan’ **
Kaas naar keuze met Groenekanse honing

Dorpsbistro Naast de Buren werkt graag met biologische streekprodukten.
Tevens staan bij ons duurzaamheid en fairtrade hoog in het vaandel.

Prijzen
Voorgerechten    :  5,00 t/m  16,50
Hoofdgerechten   :  18,50 t/m  30,50
Desserts                   :  1,60 t/m  8,25