Diner

De gerechten voorzien van ** zijn ook verkrijgbaar in een kleinere portie

Voorgerechten

‘Carpaccio de Piëmonte’ **
Tranches rundermuis pecorinokaas, ui, pijnboompitten en truffelvinaigrette

‘Laitue romaine au poulet fumé, myrtille, kiwi et mayonnaise au curry’ **
Romasla met gerookte kip, blauwe bessen, kiwi en kerrie-mayonaise

‘Coquilles Saint-Jacques gratinées’ **
Gegratineerde coquilles St. Jacques met Parmezaanse kaas en rouille

‘Soupe à l`oignon’ **
Klassieke Franse uiensoep met kaascrouton

‘Soupe de poissons’
Rijkelijk gevulde Provençaalse vissoep

‘Escargots “traditionel’
½ dozijn slakken uit de oven met veel knoflook
1 dozijn slakken uit de oven met veel knoflook

Al onze voorgerechten kunnen ook als hoofdmaaltijd worden geserveerd.

Hoofdgerechten

‘Brochette de porc’
Saté van varkenshaas

‘Veau haché en croûte’
Gekruid kalfsgehakt in korstdeeg

‘Gratin de légumes au gorgonzola’
Italiaanse bol gevuld met groenten en gegratineerd met gorgonzola kaas

‘Confit de canard à la Landaise’
Geconfijte eendenbout met een saus van bosvruchten en ham

‘Tournedos Naast de Buren’
Malse haasbiefstuk met een romige pepersaus

‘Poisson du jour’
Vis van de dag

Voor de kinderen

Keuze uit een grote knakworst, kroket of kipburger met frietjes, appelmoes
en een ijsje toe

Desserts

‘Boule de crème glacée de votre choix’
Bolletje ijs naar keuze (1,60 per bol)

‘Dame blanche’
Vanille ijs, slagroom en warme chocolade saus

‘Tarte aux pommes et glace vanille’
Huisgemaakte appeltaart met vanille ijs en slagroom

‘Sangria avec sorbet à l`orange’
Spaanse vruchtencocktail met sinaasappelsorbetijs

‘Fromage de votre choix au miel de Groenekan’ **
Kaas naar keuze met Groenekanse honing

Dorpsbistro Naast de Buren werkt graag met biologische streekprodukten.
Tevens staan bij ons duurzaamheid en fairtrade hoog in het vaandel.

Prijzen
Voorgerechten    :  5,50 t/m  16,50
Hoofdgerechten   :  18,50 t/m  25,50
Desserts                   :  1,60 t/m  8,25