Diner

De gerechten voorzien van ** zijn ook verkrijgbaar in een kleinere portie

Voorgerechten

‘Carpaccio de Piëmonte’ **
Tranches rundermuis pecorinokaas, ui, pijnboompitten en truffelvinaigrette

‘Salade norvégienne’ **
Salade met gravad lachs, garnaaltjes en croûtons

‘Salade de betteraves au joue de sanglier’ **
Bietensalade met zacht gegaarde wildzwijnwang en appelstroop

‘Soupe à l`oignon’ **
Klassieke Franse uiensoep met kaascrouton

‘Soupe à la moutarde’ **
Romige mosterdsoep met spekjes

‘Escargots “traditionel’
½ dozijn slakken uit de oven met veel knoflook
1 dozijn slakken uit de oven met veel knoflook

Al onze voorgerechten kunnen ook als hoofdmaaltijd worden geserveerd.

Hoofdgerechten

‘Brochette de porc’
Saté van varkenshaas

‘Veau haché en croûte’
Gekruid kalfsgehakt in korstdeeg

‘Fondue de fromage’
Kaasfondue, stokbrood en diverse groenten

‘Epaule d’agneau à la Bretonne’
Zachtjes gestoofde lamsschouder met knoflook en groenten

‘Tournedos Naast de Buren’
Malse haasbiefstuk met een romige pepersaus

‘Tournedos Naast de Buren Royal’
Malse haasbiefstuk met geconfijte ui en gebakken eendenlever

‘Poisson du jour’
Vis van de dag

Voor de kinderen

Keuze uit een grote knakworst, kroket of kipburger met frietjes, appelmoes
en een ijsje toe

Desserts

‘Boule de crème glacée de votre choix’
Bolletje ijs naar keuze (1,60 per bol)

‘Tarte aux pommes et glace vanille’
Huisgemaakte appeltaart met vanille ijs en slagroom

‘Babeurre égoutté’
Hangop met rood fruit en mangocoulis

‘Fromage de votre choix au miel de Groenekan’ **
Kaas naar keuze met Groenekanse honing

Dorpsbistro Naast de Buren werkt graag met biologische streekprodukten.
Tevens staan bij ons duurzaamheid en fairtrade hoog in het vaandel.

Prijzen
Voorgerechten    :  5,00 t/m  16,50
Hoofdgerechten   :  18,50 t/m  30,50
Desserts                   :  1,60 t/m  8,25