Diner

De gerechten voorzien van ** zijn ook verkrijgbaar in een kleinere portie

Voorgerechten

‘Carpaccio de Piëmonte’ **
Tranches rundermuis pecorinokaas, ui, pijnboompitten en truffelvinaigrette

‘”Tataki” de thon’ **
Licht gegrilde tonijn met kruidensalade, bietjes, druiven en Japanse saus

‘Tableau de la chasse’ **
Proeverij van diverse wildgerechtjes

‘Soupe à l`oignon’ **
Klassieke Franse uiensoep met kaascrouton

‘Soupe à la citrouille au fromage bleu’ **
Romige pompoensoep met blauwschimmelkaas

‘Escargots “traditionel’
½ dozijn slakken uit de oven met veel knoflook
1 dozijn slakken uit de oven met veel knoflook

Al onze voorgerechten kunnen ook als hoofdmaaltijd worden geserveerd.

Hoofdgerechten

‘Brochette de porc’
Saté van varkenshaas

‘Portobello en croûte au fromage de chèvre’
Porbobello gevuld met geitenkaas en honing onder bladerdeeg uit de oven

‘Veau haché en croûte’
Gekruid kalfsgehakt in korstdeeg

‘Entrecôte grillé à la bourguignonne’
Gegrilde entrecote met rode wijnsaus

‘Filet de cerf à la sauce de V.O.C.
Gebakken hertenfilet, stamppotje, stoofpeer en saus van Oosterse specerijen

‘Tournedos Naast de Buren’
Malse haasbiefstuk met een romige pepersaus

‘Tournedos Naast de Buren Royal’
Malse haasbiefstuk met geconfijte ui en gebakken eendenlever

‘Poisson du jour’
Vis van de dag

Voor de kinderen
Keuze uit een grote knakworst, kroket of kipburger met frietjes, appelmoes
en een ijsje toe

Desserts

‘Boule de crème glacée de votre choix’
Bolletje ijs naar keuze (€ 1,50 per bol)

‘Tarte aux pommes et glace vanille’
Huisgemaakte appeltaart met vanille ijs en slagroom

‘Crème brûlée’
Vanille crème met gebrand suikerlaagje met bakappelijs

‘Fromage de votre choix au miel de Groenekan’ **
Kaas naar keuze met Groenekanse honing

Dorpsbistro Naast de Buren werkt graag met biologische streekprodukten.
Tevens staan bij ons duurzaamheid en fairtrade hoog in het vaandel.

Prijzen
Voorgerechten    : € 4,75 t/m € 15,50
Hoofdgerechten   : € 18,00 t/m € 30,00
Desserts                 : € 1,50 t/m € 8,00